No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60
Sport en recreatie

Creëer de perfecte omgeving

Product Image

Daikin biedt u een constante stroom aan frisse lucht, een uitgebalanceerde vochtigheid, grote volumes warm water en goed geregelde verwarming en koeling om de bezoekers van uw sportcomplex te allen tijde comfortabel te houden.

Uw voordelen

Energiezuinig

Op basis van de zeer efficiënte warmtepomptechnologie met herbruikbare energie biedt Daikin grote besparingen op de werkingskosten en het energieverbruik in sport- en vrijetijdscomplexen.

Warmteterugwinning

De energierendabele warmtepompsystemen van Daikin kunnen warmte terugwinnen uit ruimtes die gekoeld moeten worden, om inkomende frisse lucht voor te verwarmen, warm water tegen lage kosten te verkrijgen of andere zones binnen het gebouw te verwarmen.

Compacte installatie

Daikin biedt een groot assortiment van stijlvolle en compacte producten voor optimale ruimtebesparing binnen. De fluisterstille buitendelen van Daikin hebben een geringe afmeting, waardoor ze ideaal zijn voor in zeer dichtbevolkte gebieden.

Flexibele oplossingen

Daikin biedt een groot assortiment van oplossingen voor alle soorten sport- en vrijetijdscentra: gymzalen, spa's, ijsbanen, zwembaden, bioscopen, theaters, musea en exhibitiecentra.

Producten

Overzicht