No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60
Winkels

Vermindert de winkelkosten

Product Image Daikin biedt een volledige productportfolio dat ervoor zorgt dat uw klanten zich welkom en comfortabel voelen in uw winkel. De geïntegreerde oplossingen van Daikin optimaliseren uw energierendement.

Uw voordelen

Geïntegreerde winkeloplossingen

Daikin combineert airconditioning, verwarming en ventilatie voor winkels met koelmeubels, luchtgordijnen en intelligente besturing tot één geïntegreerd klimaatsysteem.

Volledig assortiment met oplossingen

Daikin biedt een volledige portfolio met producten om een volledig geïntegreerde oplossing te creëren om het energierendement te optimaliseren. Daikin adviseert u op maat, welke oplossing ideaal is voor uw winkel.

Compacte oplossingen

Maximaliseer uw winkelruimte met het grote assortiment van cassettedelen, plafondmodellen en inbouwmodellen. De buitendelen van Daikin hebben ook een kleine afmeting, waardoor ze ideaal zijn in dichtbevolkte gebieden - en ze kunnen binnen geïnstalleerd worden om te voldoen aan de strenge geluidsnormen.

Intelligente energiebesparing

Daikin bespaart energie en verlaagt de kosten voor elke winkelier, groot of klein. De producten van Daikin reageren intelligent op veranderende omstandigheden en besparen energie zonder dat u iets hoeft te doen. Unieke zelfreinigende cassettes, toegewijde winkelbediening, warmteterugwinning en gratis koeling met frisse lucht zijn enkele manieren waarop u de werkingskosten automatisch kunt verlagen.

Producten

Overzicht