No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60
Openbare gebouwen en scholen

Energiezuinige openbare gebouwen en scholen

Product Image

Op basis van de warmtepomptechnologie met laag CO2-gebruik en herbruikbare energie, verlagen de verwarmings-, ventilatie- en airconditioningoplossingen van Daikin de werkingskosten en de invloed op het milieu van openbare gebouwen.

 

 

Uw voordelen

Volledig controle

Aanpassen van de temperatuur, toevoegen van frisse lucht en het aanpassen van de vochtigheid: dankzij de besturing per ruimte kunt u een comfortabel, fris en gezond binnenklimaat creëren.

Energiebeheer

Dankzij de geïntegreerde warmteterugwinning, kunt u warm water en warmeluchtventilatie tegen lage kosten genereren. Het gehele gebouw kan, vanaf een centrale locatie, op afstand worden geregeld en bewaakt om het energieverbruik en de koolstofemissies te minimaliseren.

Compacte installatie

Daikin biedt een groot assortiment van stijlvolle en compacte eenheden voor optimale ruimtebesparing binnen. De fluisterstille buitendelen van Daikin hebben een geringe afmeting, waardoor ze ideaal zijn voor in zeer dichtbevolkte gebieden.

Flexibele oplossingen

Daikin biedt geïntegreerde oplossingen die op maat gemaakt kunnen worden voor alle omgevingen: scholen, ziekenhuizen, luchthavens, stations en openbare ruimten.

Producten

Overzicht