No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60
Kantoren

Efficiëntie op de werkvloer

Product Image Efficiënt gebouw- en faciliteitenbeheer is belangrijk om de werkingskosten te minimaliseren. De aangepaste kantooroplossingen van Daikin geven u een volledige controle over het energieverbruik waarbij de ideale werkomstandigheden worden gecreëerd en de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.

Uw voordelen

Grote energiebesparingen

De klimaatoplossingen van Daikin voor kantoren kan in een gehele klimaatbeheersoplossing worden geïntegreerd. Warmteterugwinning tussen componenten, gratis koelventilatie en gratis warmtapwaterproductie zorgen allemaal voor lagere werkingskosten en minimale CO2-uitstoot.

 

Vervangingstechnologie

De kantooroplossingen van Daikin met vervangingstechnologie biedt een snel investeringsrendement en een kosteneffectieve upgrade. Voor grote energiebesparingen met een minimale uitvaltijd.

Comfort het hele jaar door

Continue verwarming tijdens het ontdooien geeft hoge verwarmingscapaciteiten en variabele koeltemperaturen bieden een doorlopend comfort om koude tocht te vermijden.

Lagere montagekosten

Het platte plafondmodel van Daikin past perfect in de standaard plafondtegels voor een snelle installatie. De Intelligent Touch Manager van Daikin biedt een kosteneffectieve mini-gebouwbeheersysteem die alle apparatuur van Daikin en derden integreert.

Producten

Overzicht