No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60

Efficiënte, betrouwbare systemen met technische koeling toepassingen

Uw bedrijfsinfrastructuur vereist een koelsysteem dat een 24/7 efficiënte en betrouwbare werking garandeert bij buitentemperaturen van -15°C to 50°C en de maximale bedrijfstijd van uw IT-apparatuur en servers optimaliseert. De Daikin koelsystemen doen niet alleen dat, zij zorgen ook voor het hoogste energierendement om uw CO2-uitstoot te verminderen.


Daikin biedt een een ongeëvenaarde flexibiliteit binnen haar assortiment van directe expansie en koelsystemen met een ruime keuze aan standaard besturingen of interfaces voor integratie in uw eigen gebouwbeheersysteem.
Standaard besturingssystemen voor Sky Air

Schema_SkyAir_697px

De standaard afstandsbediening van Daikin biedt: 

1. Ingebouwde functie/stand-by rotatie: na een bepaalde tijdsspanne schakelt het systeem in stand-by en neemt het stand-by systeem over om de levensduur van elk systeem te verlengen. 

2. Back-upwerking: als het ene systeem defect is, neemt het andere systeem automatisch de werking over, wat zorgt voor extra capaciteit voor uw kritieke activiteiten.

Binnendelen met hoger voelbaar koelvermogen

Binnendelen voor technische koeling moeten harder werken om energie te onttrekken, want ze moeten droge lucht koelen. Daarom biedt Daikin asymmetrische combinaties aan in haar Sky Air DX-assortiment. Door overmaatse binnendelen te combineren met buitendelen met een lager vermogen, zorgt het systeem voor betere warmteoverdracht in IT- en/of serverruimtes met lage relatieve vochtigheid. Tegelijkertijd zorgt het voor een ononderbroken werking en reduceert ongewenste luchtontvochtiging van de lucht in uw IT- of serverruimte. 

Flash-18savings Om de milieu-impact tot een minimum te beperken, bepaalt Daikin opnieuw de norm door systemen aan te bieden met een seizoensrendement tot A++!

Waarom zijn asymmetrische combinaties efficiënter?


A++_infrastructure cooling